Изберете страница
Вакуумни помпи тип ВВН, АВЗ, НВР, НВЗ, SZO, RLP

Вакуумни помпи тип ВВН, АВЗ, НВР, НВЗ, SZO, RLP.
Вакуумните помпи са предназначени да изпомпват газове, газови смеси и да създават освободени обеми. Двата основни параметъра на вакуумната помпа са капацитет и остатъчно налягане. Налягането на вакуумната помпа се нарича още дълбочина на вакуума. Има три основни типа дълбочина на вакуума: ниска, средна, дълбока. Вакуумните помпи са от девет основни типа: вакуумни помпи с воден пръстен, ротационни вакуумни помпи, бутални вакуумни помпи, вакуумни помпи тип Рутса/Roots, ротационни лопатени помпи, вакуумни дифузионни паромаслени помпи, турбомолекулни вакуумни помпи, винтови вакуумни помпи, мембранни вакуумни помпи. Помпите също се разделят според принципа на действие: течно-пръстенни, ротационни, бутални, пароструйни, турбомолекулни. За да изберете помпа, трябва да определите основните характеристики, дълбочината на вакуума и производителността. Освен това, въз основа на производствената среда, изберете оптималния тип.

Ние предлагаме индустриални вакуумни помпи в съответствие с договорените стандарти (ГОСТу, ТУ, ОСТ, ДСТУ). Течно-пръстенни помпи ВВН, SZO, RLP. Ротационни лопатни помпи роторни НВР, 2НВР. Бутални помпи АВЗ, НВЗ.

Използването на вакуумни помпи в индустриалната област трудно може да бъде подценявано. Енергетика, петролна и химическа промишленост, минно дело, това е само кратък списък на приложенията, при които днес се използват вакуумни помпи. Фармацевтичната, мебелната и пластмасовата промишленост също постоянно използват вакуумни помпи.

За повече информация свържете се с нас: +359 2 920 19 10

https://nasos-ukraina.com.ua/g3346508-vakuumnye-nasosy-vvn

Пластинчати ротационни вакуумни помпи НВР, 2НВР, 3НВР
Предназначението на помпите е да изпомпват газове, да създават вакуум, да освобождават обем в съдовете. Пластинчати ротационни вакуумни помпи работят с различни газове, пари, парогазови смеси, отделени от влага и механичен, абразивен прах. Вакуумните помпи НВР, 2НВР са предназначени за изпомпване от херметични или затворени обеми. Забранено е изпомпването на агресивни, към проточната част на помпата, елементи. Чугун, валцувана стомана, текстолит, техническа гума. Ротационните вакуумни помпи са два вида: маслени и безмаслени. Попадането на влага в масления тип на вакуумната помпа ще наруши нейната работа, поради което те изискват задължителното отделяне на влагата и предотвратяването на директно проникване на течни капки в смукателната тръба. Маслените ротационни помпи работят с вакуумното масло ВМ-1 или неговите аналози

Вакуумни помпи с воден пръстен тип ВВН, ВВН1, ВВН2
Вакуумна помпа с воден пръстен е хидравлична машина за изпомпване на въздух със сходни свойства на газове, чиято работна течност е вода.

Вакуумните помпи с воден пръстен се отличават с висока производителност и нисък вакуум, те са по-добри от маслените ротационни помпи, не се страхуват от влага. Помпите се използват в почти всички отрасли на промишленото производство, където е необходимо да се изпомпва газ или да се създаде вакуум в обема. Циментови заводи, фабрики за картон и хартия, производство на бои и лакове, нефт и химически сектор, металургия, енергетика, водна промишленост и др.

https://nasos-ukraina.com.ua/p77915892-nasos-vvn-vvn1.html

Вакуумните помпи с воден пръстен Sigma SZO, RPL (СЗО, РПЛ) са предназначени за изпомпване на газове, близки по свойства на кислорода и неагресивни към чугун и стомана.
Вакуумните помпи SZO, RPL не създават висок вакуум, те са помпи, които създават нисък и среден вакуум. Бързо изпомпване на големи обеми, надежден дизайн, стабилна производителност, гъвкави хидравлични характеристики. Помпите са изработени от чугун и валцувана стомана, роторът на помпата е на ролкови въртящи се лагери, корпусът на помпата е снабден с ревизионни люкове за отстраняване на мръсотия и отломки. Вакуумните помпи SZO, RPL са пълни аналози на помпите ВВН и могат да работят с тях в една система.

Повече подробности: https://nasos-ukraina.com.ua/g5785763-nasosy-szo-rpl

Плунжерни помпи тип АВЗ, НВЗ
Помпите АВЗ и НВЗ са проектирани да създават вакуум в обеми или да изпомпват въздух, пара, газ. Също така, вакуумни помпи АВЗ и НВЗ се използват за създаване на вакуум в резервоари, съдове. Вакуумът, който способен да нагнетява, е среден и дълбок, в зависимост от изпълняваните задачи.

 Повече подробности: https://nasos-ukraina.com.ua/g5785815-plunzhernye-zolotnikovye-nasosy

Подобни