Изберете страница
Конзолни центробежни помпи

Конзолни центробежни помпи за вода и отпадъчна маса, а също така за отпадъчно-динамични течности.

Центробежните конзолни помпи са предназначени за изпомпване на чиста и замърсена вода, както и неагресивни течности, подобни на водата. Плътност от 0,8 до 1,3 т / м3, температури от +0 до +85 градуса по Целзий, не влизат в химическа реакция с чугун и стомана. Конзолните помпи са помпи с много дълъг работен обхват на хидравличните характеристики. Това означава, че когато мрежовите параметри се променят, помпата може да се регулира и продължава да работи.
Тук можете да направите поръчка за производство или доставка на конзолни помпи и помпени агрегати от тип К, КМ, СМ, 2СМ, СД, СДВ, ФГ, ФВ, НФ и др.
Помпените агрегати на базата на конзолни центробежни помпи могат да бъдат изпълнени както с общопромишлени (АИР, АД, АН, АМН, АО, А, АМУ, АМНУ, М, МО), така и с взривозащитени електродвигатели (ВАО, В, ВР, ВРП, МА, КО, РВ, АВР

За повече информация свържете се с нас: +359 2 920 19 10

Помпи тип СМ, 2СМ, СМС са предназначени за изпомпване на замърсени неагресивни течности, изпражнения, технологична вода, суспензии. Плътност от 0,8 до 1,3 kg / dm3, температура до + 85oС, кинематичен вискозитет не повече от 100-6 m2 / s, съдържание на твърди вещества до 20 mm, масова част до 7%.

https://nasos-ukraina.com.ua/g3346503-nasosy-2sm-sms

Помпите тип К са конзолни за изпомпване на вода и подобни течности. Широка гама от помпи и помпени агрегати задоволява абсолютно всички индустриални сектори: металургия, минерално-суровинна индустрия, енергетика, водна промишленост, топлоенергетика, ТЕЦ, мелиорации, пречиствателни съоръжения, водоканали, лека промишленост и др.

Подробнее: https://nasos-ukraina.com.ua/g3346506-nasosy-tsentrobezhnye-dlya

Конзолна моноблокова помпа с удължение на вала, тип KM
Проектиран за изпомпване на вода и чисти течности, подобни на водата. Корпусът на помпата, работното колело, корпусът на лагера са изработени от чугун, а валът на помпата е направен от секционна стомана. Опростеният, надежден дизайн на „конзоли“ (помпи тип К) ги направи лидерите сред индустриалните помпи 

Повече подробности: https://nasos-ukraina.com.ua/p80705569-nasos-125a-km50.html

Помпи тип СД, СДВ – конзолни центробежни помпи за течности от отпадъчни маси. Канализационна помпа за промишлени системи. Най-добрият помощник при изпомпване на замърсена вода, отпадъчни води, фекалии. Помпата издържа изпитанието на времето. Лесна за поддръжка, ниска цена.

 

Повече подробности: https://nasos-ukraina.com.ua/p25890882-nasos-8032-sd8032.html

Полупотопяемите агрегати и помпи СДВ, е базирани на основата на помпата СД, и е предназначена за стационарно изпомпване на отпадни води и други замърсени течности, фекалии в ями и седиментационни резервоари. Помпата е разположена вертикално в работната течност. По желание на клиента помпата може да бъде направена за различни дълбочини на потапяне.  

Повече подробности: https://nasos-ukraina.com.ua/g5773410-nasosy-sdv

Помпи тип ФГ, ФВ – конзолни центробежни помпи за отпадъчни течности. Канализационна помпа за промишлени системи. Най-добрият помощник при изпомпване на замърсена вода, отпадъчни води, фекалии. Помпа, издържала теста на времето. Лесна поддръжка,  ниска цена. 

Повече подробности: https://nasos-ukraina.com.ua/p25890876-nasos-5158-fg5158.html

Подобни