Изберете страница
Трифазни индукционни електродвигатели тип S и SS за задвижване на потопяеми помпи

Трифазни индукционни електродвигатели тип S и SS за задвижване на потопяеми помпи.

Потопяемите двигатели тип S и SS са предназначени за задвижване на потопяеми помпи, монтирани в дълбоки кладенци и изпомпване на чиста вода.

Двигателите тип S могат да бъдат монтирани в ями с диаметър минимум 200 mm (8 инча), а тип SS в ями с диаметър минимум 250 mm (10 инча). Мотор-помпените агрегати работят само във вертикално положение, а именно двигателят отдолу и помпата отгоре, като връзката се постига с помощта на втулка.

Двигателите се предлагат с един или два захранващи кабела с дължина 3 m. При поискване двигателите могат да бъдат налични и с други дължини на кабела (макс. 100 m). Двигателите обикновено са проектирани за 380 V захранващо напрежение и 50 Hz честота. При необхомост двигателите могат да бъдат проектирани и за други захранващи напрежения, както и за честота 60 Hz.

ТИП ДВИГАТЕЛ
ДИАМЕТЪР НА КЛАДЕНЕЦ (инч)
8
10
S
4 … 22
SS
20 … 63

 

 

За повече информация свържете се с нас: +359 2 920 19 10

http://www.umeb.ro/en/explosion-proof-motors/flameproof-induction-motors-with-electromagnetic-brake–asaf-193.html

Подобни

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Оборудване за нефтената и газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия. Подгреватели за ниско, средно и високо налягане за питателна вода на електроцентрали. Дестилационни (пречиствателни) колони за производство на карбомид. Скрубер (неутрализатор) за карбомид. Инсталация за производство на амоняк, етилен. Дестилационни колони за рафинерии. Титанов кондензатор. Реактор за хидрогениране