Изберете страница
Винтови товарачи. Шнекове.

Оборудване и компоненти за обработка и преработка на насипни материали.
ВИНТОВИ ТОВАРАЧИ. ШНЕКОВЕ.
– Хранителновкусова промишленост

Основните параметри на товарачите:

– външен диаметър на тръбата от Ø108 до Ø219 mm,
– дължина от 2 метра до 12 метра,
– с производителност от 2 до 32 тона.
– дебелина на стената на тръбата от 3,5 мм.

Комплектува се както с еднофазни, така и с трифазни електродвигатели с 24-месечна гаранция. Тези товарачи осигуряват непрекъснато подаване на зърно на височина от 1 до 6 метра, с товароносимост от 2 до 32 тона на час, в зависимост от ъгъла на наклон.

Товарачът се произвежда на сегменти. Ако е необходимо, може лесно да се разглоби за почистване на спиралата на шнека или поддръжка на втулки, лагери, което удължава живота на товарача повече от два пъти.
Също така, ако е необходимо, е възможно да се оборудва товарача с бункер (възможно е да се направи за всякакъв обем производство), стойка на колела и без (възможно е да се монтира лебедка за регулиране на ъгъла на наклон). Възможна е изработка на товарач по индивдуален чертеж.

За повече информация свържете се с нас: +359 2 920 19 10

Подобни

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Оборудване за нефтената и газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия. Подгреватели за ниско, средно и високо налягане за питателна вода на електроцентрали. Дестилационни (пречиствателни) колони за производство на карбомид. Скрубер (неутрализатор) за карбомид. Инсталация за производство на амоняк, етилен. Дестилационни колони за рафинерии. Титанов кондензатор. Реактор за хидрогениране