Изберете страница
Изключватели, разединители, превключватели и предпазители.

Изключватели, разединители, превключватели и предпазители

– Превключватели-разединители и разединители нисковолтови (с ниско напрежение)
– Предпазители с ниско напрежение
– Гърбични превключватели
Предлагаме широка гама от устройства за сградно разпределение на електроенергия и защита на електрическо оборудване на базата на системи за безопасност. Превключватели-разединители, способни да създават, провеждат и прекъсват токове при нормални работни условия, включително тези, предвидени за работни претоварвания, както и провеждащи токове за определено време при необичайни условия, например токове на късо съединение, докато са в изключено положение, като прекъсвачът отговаря на изискванията за изолация, посочени за разединителя.

 Пакетни превключватели и превключватели, предназначени за периодична комутация на мощност и управление на спомагателни електрически вериги при номинален ток до 100 A.

 AC предпазители до 1000 V и DC до 1200 V, които могат да се монтират в комплектни устройства и са предназначени за защита от претоварвания и къси съединения на силови и спомагателни вериги на електрически инсталации на промишлени предприятия, обществени и жилищни сгради, произведени за нуждите на националната икономика и износа и номинално напрежение до 3000 V за защита на полупроводникови устройства.

 Основните предимства на защитата, базирана на системи за безопасност, включват
Висока производителност
– Стабилност на характеристиките и надеждност на работа
– Икономичен монтаж и експлоатация
– Намалено време за престой на оборудването в случай на късо съединение
– Лесна селективност – няма нужда от допълнителни изчисления
– Възможността за поддържане на съществуващата структура за разпределение на енергия, като същевременно се увеличава консумацията на енергия
– Не изисква доп място за изходна дъга при късо съединение

За повече информация свържете се с нас: +359 2 920 19 10

https://keaz.ru/catalog/predohraniteli

Подобни

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Оборудване за нефтената и газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия. Подгреватели за ниско, средно и високо налягане за питателна вода на електроцентрали. Дестилационни (пречиствателни) колони за производство на карбомид. Скрубер (неутрализатор) за карбомид. Инсталация за производство на амоняк, етилен. Дестилационни колони за рафинерии. Титанов кондензатор. Реактор за хидрогениране