Изберете страница
Програмируеми логически контролери OptiLogic L

Програмируемите контролери от линията OptiLogic L са предназначени за създаване на автоматизирани системи за управление, наблюдение и диспечерство на обекти в различни области на индустрията, енергетиката, жилищно-комуналните услуги и селското стопанство.

 Те могат да се използват както като част от разпределени системи за събиране на данни, така и като самостоятелно решение за системи за управление.

Вход-изход на данни на контролери се извършва с помощта на вградени канали, входно-изходни модули, цифрови интерфейси RS-232, RS-485 и Ethernet.

 Логиката на контролера, конфигурацията на свързаните входно-изходни устройства и протоколите за пренос на данни се определят от потребителя в процеса на писане на управляващата програма.

 Отличителни черти

Мощен процесор – ARM Cortex-A5 536 MHz
4 канала аналогов вход
Ethernet порт
2 порта RS-485
– Слот за карта с памет
-USB хостДо 64 разширителни модула на линия
– Избор на среда за разработка и изпълнение
– Енергонезависим часовник за реално време
– Хардуер Watchdog
– “Гореща” смяна на разширителните модули
– Температурен диапазон от -40 до +55 ° С

Задаване на основните режими на работа на PLC е достъпно чрез специална WEB-конзола. Изтеглянето на конфигурацията на PLC също е възможно чрез Ethernet или от USB устройство за съхранение, управлявано от WEB конзолата.

Архивираната информация, натрупана по време на работата на PLC, може да се съхранява на вградената SD-карта и да се разтовари чрез натискане на бутона “Архив” на външно USB устройство.
– Процесорни модули
– Дискретни входни модули
– Дискретни изходни модули
– Аналогови входни модули
– Аналогови изходни модули
– Модули за разширение на шината

За повече информация свържете се с нас: +359 2 920 19 10

https://keaz.ru/catalog/avtomatizaciya/programmiruemie-logicheskie-kontrolleri-optilogic-l

Подобни

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Оборудване за нефтената и газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия. Подгреватели за ниско, средно и високо налягане за питателна вода на електроцентрали. Дестилационни (пречиствателни) колони за производство на карбомид. Скрубер (неутрализатор) за карбомид. Инсталация за производство на амоняк, етилен. Дестилационни колони за рафинерии. Титанов кондензатор. Реактор за хидрогениране