Изберете страница
Силови автоматични изключватели/ прекъсвачи.

Автоматичен изключвател (прекъсвач) е превключващо устройство, което се използва за провеждане на електрически ток за определено време, както и за защита на електрическо оборудване и електрически вериги, когато възникне претоварване над предварително определена граница или късо съединение. Тези прекъсвачи са удобни, безопасни за поддръжка, осигуряват надеждна защита и се използват в електрически инсталации с висока мощност.

Нашата продуктова гама включва голям избор от прекъсвачи за различни приложения: от домашна употреба до промишления сектор и атомни електроцентрали. Има и специални проекти за използване на морски и речни плавателни съдове, в съоръжения на пристанищната инфраструктура. Разнообразие от модели за номинални токове ви позволява да изберете правилния прекъсвач за изпълнение на всяко техническо решение.

Ние предлагаме устройства, които имат изключително ограничение на тока, имат граница на устойчивост на токове на късо съединение и предотвратяват контактно заваряване по време на аварийни токове на късо съединение.

Предлагаме няколко серии изключватели:
1. Автоматични прекъсвачи в лят корпус
2. Въздушни изключватели/ прекъсвачи
3. Retrofit (дооборудване, модернизация)

1. Прекъсвачите в лятата кутия имат следните параметри:
Номинален ток – от 0,6 до 2000 A.
Номинално напрежение – до 600 V DC или 1000 V AC при честота 50-400 Hz.
Серия захранващи прекъсвачи OptiMat D и OptiMat E. Устройствата от линия OptiMat D се характеризират с високоточни измервания на параметрите на мрежата, могат да се монтират във всяка позиция и са устойчиви на радиочестотни смущения и комуникационни пренапрежения. Превключвателите за захранване OptiMat E са възможно най-прости при монтаж и работа, имат ПКС от 10 kA (оптимално за използване в повечето обекти), предназначени за използване с модулно оборудване – възможно е изграждане на каскади за селективно захранване с помощта на устройства OptiDin и OptiMat Е прекъсвачи, което ще намали цената на проекта …

2. Въздушните прекъсвачи се използват за защита и периодично включване на електрическо оборудване до 6300 A. Поради конструктивните характеристики те могат да издържат на високи мощности. Моделите от този тип се отличават с висока ПКС, имат широка основна конфигурация и голям LCD дисплей. Благодарение на модулния си дизайн, те са лесни за инсталиране.

3. Retrofit (дооборудване) – това са блокове за подмяна на стари автоматични ключове от типа AVM (АВМ) 10SV / NV (НВ), AVM (АМВ) 15SV / NV (НВ), AVM (АМВ) 20SV / NV (НВ), Electron E06V, Electron E16V, Electron E25V, Electron E40V, Electron E25S. Състоят се от монтажна основа с монтиран върху нея нов захранващ прекъсвач с контактни проводници-адаптери. Можете да изберете устройство до 690 V AC за токове от 250 до 4000 A.

За повече информация свържете се с нас: +359 2 920 19 10

https://keaz.ru/catalog/automat

Подобни

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Оборудване за нефтената и газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия. Подгреватели за ниско, средно и високо налягане за питателна вода на електроцентрали. Дестилационни (пречиствателни) колони за производство на карбомид. Скрубер (неутрализатор) за карбомид. Инсталация за производство на амоняк, етилен. Дестилационни колони за рафинерии. Титанов кондензатор. Реактор за хидрогениране