Изберете страница
Люкове за пускови и приемни камери.

Люкове за пускови и приемни камери.
Предлагаме люкове (крайни клапани) изработени за различни
тръбопроводни елементи: шахти, камери за приемане и пускане на поточни почистващи и диагностични инструменти, задънени краища на тръбопроводи, филтри за масло и газопречистващи агрегати, както и всякакви съдове, работещи под налягане, които изискват бърз периодичен достъп до вътрешната си кухина за бърза поддръжка (диагностичен преглед).

Различните им конструкциита позволяват значително намаляване на времето за затваряне (отваряне) и варира от 1 до 5 минути (в зависимост от DN и PN на капака). Най-често се монтират на главни нефто- и газопроводи при условия на използване в умерен и студен климат (на открити места).

Люкове (затвори) с байонетно съединение
Люкове (затвори) със секторно съединение
Люкове (затвори) с хомутно съединение
Люкове (затвори) с лостово съединение

За повече информация свържете се с нас: +359 2 920 19 10

http://nova-prom.ru/

Подобни

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Технологично оборудване за критични приложения в нефтената, газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия.

Оборудване за нефтената и газовата, нефтохимическата и енергийната индустрия. Подгреватели за ниско, средно и високо налягане за питателна вода на електроцентрали. Дестилационни (пречиствателни) колони за производство на карбомид. Скрубер (неутрализатор) за карбомид. Инсталация за производство на амоняк, етилен. Дестилационни колони за рафинерии. Титанов кондензатор. Реактор за хидрогениране